Португалия >

Великден в Лисабон

Madeira2.jpg madeira1.jpg madeira4.jpg madeira5.jpg

Резервация

Задай въпрос

Оферти


Резервации по телефона:

Офис София
+359 2 987 51 92;
+359 886 333 570

Офис Велико Търново
+359 62 631 545


sofia.agency@balkantourist.bgIncoming Dept. Contact details:
tel. +359 2 805 5643/46
e-mail: incoming@balkantourist.bg

Описание

Великден в Лисабон - столицата на Португалия
6 дни / 4 нощувки, 05-10 април 2018

Гарантирани места, хотел 4* в центъра на Лисабон, обслужване на български език!

 

Пакетна цена на турист - 599 евро при настаняване в двойна стая

Цената вкл.:

- самолетен билет на а/к България Еър София - Лисабон - София летищни такси и включен голям багаж до 23 кг и салонен багаж до 10 кг
- 4 нощувки със закуски в хотел VIP Еxecutive Entrecampos 4*
- групов трансфер летище - хотел - летище с представител на български език
- панорамна екскурзия в Лисабон с местен екскурзовод на български език
- представител на туроператора по време на пътуването
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената не вкл.:

- градска такса от 1 евро на турист на нощувка - заплаща се задължително на място от всеки турист на рецепцията на хотела
- екскурзии по желание, които се заявяват при записване от България
Внимание: екскурзиите по желание са свързани с предварителни  резервации и организации, затова се заявяват още при записване и сключване на договора за организираното пътуване.


Програма на екскурзията:


5 април - четвъртък. Отпътуване за Лисабон в 20:50. Кацане на летище Лисабон в 23:00. Посрещане от представител на туроператора и групов трансфер до хотел от VIP Executive Entrecampos 4*. Настаняване. Нощувка.
6 април - петък. Закуска. Панорамна обиколка на удивителния Лисабон с местен екскурзовод на български език.Градът е удобно разположен на 7 хълма в устието на река Тежу. Разглеждане на историческия център на града, запазил автентичен облик: булевард Независимост, площада на Реставраторите, площад Росиу със статуята на Педру Четвърти и сградата на Националния театър, площада на Търговията. Преминаване по Моста 25 април към квартал Белен и площад Алфонсо Албакърке. Тук се намира впечатляващия манастир Жеронимуш и известната кула Белен от 16 век. Разглеждане на Паметника на Първооткривателите /отвън/ и дворецът Белен /отвън/. Връщане до квартал Алфама, най-старият квартал на града. Свободно време. Нощувка.
7 април - събота. Закуска. Свободен ден. Нощувка. Екскурзии по желание: Целодневна екскурзия с местен екскурзовод на български език в Синтра и двореца Пена - нос Кабо де Рока - Ещорил - Кашкаиш. Цена при минимум 20 туристи 45 евро на турист, деца до 12 г - 22 евро на турист. Входът за Двореца Пена не е включен в цената на екскурзията. Продължителност на екскурзията: 9:00 - 18:00 ч. Старинният мавритански град Синтра още през Средните векове се превръща в резиденция на португалските крале. Той е една безценна перла на Португалия, разположена сред прохладната зеленина на евкалипти, вековни кедрови и палмови дървета. Разглеждане на Двореца де Пена, построен през 19 в., чудесен образец на „романтичната" архитектура на Португалия. Разходка в Синтра, където хармонията на архитектурата се среща с колорита на местните занаяти. Свободно време за покупка на сувенири и дегустация на местните следкиши. Продължаване по живописен планински път до най-западната точка на Европейския континент - нос Кабо Рока. Програмата продължава в известните курорти  Кашкаиш и Ещорил, където почиват известни личности от цял свят. Свободно време в Кашкаиш. Нощувка.
8 април - неделя. Закуска. Свободен ден. Нощувка. Екскурзии по желание: Целодневна екскурзия в Порто с местен екскурзовод на български език - втората столица на Португалия. Цена при минимум 20 туристи - 65 евро на турист, деца до 12 г. - 33 евро на турист.Продължителност на екскурзията: 7:00 - 20:00 ч. По време на програмата в Порто ще видите: гарата Сао Бенту с прекрасни декоративни плочки, най-високата кула на града - камбанарията на църквата Клеригуш, Катедралния събор, крайбрежния булевард Доуру, църквата Св.Франциск с позлатения олтар /вход 5 евро на човек/. По желаниекруиз по р. Доуру „6 тте моста" - заплаща се на място /10 евро на турист/. Връщане в Лисабон. Нощувка.
9 април - понеделник. Закуска. Освобождаване на стаите до 12:00. Оставяне на багажа в стая за съхранение на багаж. Свободен ден. По желание: целодневна екскурзия /8 часа/ в Обидуш - Назаре - Фатима с местен екскурзовод на български език. Цена при минимум 20 туристи - 45 евро на турист, деца до 12 г. - 22 евро на турист. Продължителност на екскурзията: 8:00 - 19:00 ч. Екскурзията започва с разходка в очарователното градче Обидуш с характерни бели къщи с червени покриви и малки църкви, обградено от средновековни крепостни стени.Разходка по уличките, разглеждане на Капелата на централния площад и старинната църква Св.Дева. Продължаване към Назаре, живописно рибарско селце с чудесна панорама към Атлантическия океан. Свободно време за обяд. Последна спирка е святото място Фатима, където през 1917 г. Богородица се явява на  три местни деца. Днес Фатима е световен поклоннически център. Връщане в Лисабон. 21:30 ч - трансфер до летище. Излитане на София в 23.55.ч.
10 април - вторник. Кацане на летище София в 06:00. ч.


Условия за записване: Депозит 650 лв. при записване, доплащане - 14 дни преди отпътуване.

Програмата се провежда при минимум 20 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 20 дни преди датата на отпътуване.

 

Условия за анулация: В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора за организираното пътуване от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:

  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 14 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 14 до 7 дни преди датата на пътуването - му се възстановяват 10% от общата стойност на пътуването.
  • Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 7 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.

 

Свържете се с нас, за да получите оферта и да проверите специалните ни предложения: sofia.agency@balkantourist.bg