Гърция > Халкидики

Cronwell Rahoni Park Hotel

download.jpg BIG_IMG_1373386634170.jpg rahoni-cronwell-park.jpg images.jpg hqdefault.jpg

Резервация

Задай въпрос

Оферти


Резервации по телефона:

Офис София
+359 2 8055647;
+359 886 333 570

sofia.agency@balkantourist.bgОписание

http://rahoni.cronwell.com/

Петзвезден бутиков хотел, разположен на живописен хълм сред гора с борови и маслинови дървета. Великолепен изглед към морето. Състои се от основна и две триетажни сгради. Просторни и комфортни стаи и суити, всички с изглед към мърето, съвременен стил, ресторанти и барове, басейн с панорамен изглед към морето, открита фитнес зала, безплатен интернет. Идеален избор за комфортна и спокойна семейна почивка.


Полезна информация

Хотелът се отличава със системата "Уютен дом", която позволява лесно да бъдат контролирани осветлението, отоплението и климатиците. 
Rahoni Cronwell Park Hotel се обръща особено внимание на грижата за околната среда, като използва специализирана система за почистване на водата и за икономично ползване на вода и енергия. 
Частен плаж с бар. Удобна услуга за най-взискателните гости е и шатъл бъсът до плажа.
Многофункционална конферентна зала (140 кв.м) с капацитет до 70 места за провеждане на конференции, семинари и презентации, както и делови и тържествени мероприятия.

Забележителности
Античните монети Скиони. Мраморните монети в хотела са точни копия на древните артефакти. Всяка олицетворява съкровените човешки желания: любов, просперитет, мъдрост, късмет и победа. Не пропускайте да си намислите желание! 
Колекция от кораби. Тъй като хотеът е разположен в рибарско селище, гостите имат възможността да се насладят на уникална колекция от макети на кораби и лодки, изложена в лобито на хотела. 
Християнски параклис. На територията на хотела е издигнат и параклис, назован в чест на света Анастасия, Димитър и Николай. Параклисът е построен на мястото на разрушена антична църква.

П-в Касандра, на 300 м от центъра на селище Неа Скиони, на 100 км до летище "Македония" в Солун и на 115 км от град Солун

Общо 20 стаи; ПЛАЖ Плажни кърпи -безплатно, в бара на плажа; Пясъчен плаж-Частен пясъчен плаж на 300 м. Чадъри и шезлонги - безплатно. Шатъл бус от хотела до плажа. На 150 м пясъчен плаж, срещу хотела - през улица (необорудван).

 

Свържете се с нас, за да получите оферта и да проверите специалните ни предложения: sofia.agency@balkantourist.bg