Гърция > Халкидики

Chrouso Village 4*

45(1).jpg 25.jpg 35.jpg 19.jpg 1(3).jpg facilities1.jpg hill1.jpg

Резервация

Задай въпрос

Оферти


Резервации по телефона:

Офис София
+359 2 8055647;
+359 886 333 570

sofia.agency@balkantourist.bgОписание

Хотелът се намира на най-западния ръкав на Халкидическия полуостров -  Касандра - потънал в спокойствие и заобиколен от вечнозелена растителност. Chrousso е  разположен на най-острата му част - в областта Paliouri, на 100 км от летище " Македония" - Солун и само на 3 км от селището Пефкохори.

Едно от най-хубавите предимства на хотела е златистият плаж, до който се достига през внушителна горичка от столетни кипариси на 500 м от хотела. Разходката до плажа е петминутна. По пътя до плажа се усещат ароматът на зеленина и се чува шумът на морето тъй близо, че ти се иска да го докоснеш... а там - в края на гората, се открива изключителен декор с цвят на аквамарин и създава усещането за  рай сред природата!  А за тези, които предпочитат да използват автомобилите си - има отделен път.Атмосферата, която цари в хотела е наситена с романтиката на ниските каменни сгради, бликащият  аромат на зеленина и страхотните изби, пълни с отлежали бутилки зехтин - продукт на вековната гръцка традиция.В този хотел всеки може да се наслади, както на морската шир и прекрасния собствен плаж , така и на гастрономическите фантазии и усещането за вековност и традиции, съчетани с модерно обзаведени стаи и съвременен начин на обслужване. 

Хотелът предлага на своите гости множество водни спортове, баскетболно и волейболно игрище, тенис на корт, тенис на маса, дартс и чудесни детски площадки. За почиващите, желаещи да се разнообразят с пазаруване, на разположение са минимаркет и бижутерски магазин.Срещу заплащане се предлага участие в клуб по гмуркане и плуване!

Свържете се с нас, за да получите оферта и да проверите специалните ни предложения: sofia.agency@balkantourist.bg