България > Боровец

Еуфория Клуб Хотел и Спа

3.png 10.png borovets_final_04_l_web.png 34c9e4046935389b36d56256a8885e65_1_large.jpg pic%202.jpg

Резервация

Задай въпрос

Оферти


Резервации по телефона:

Офис София
+359 2 8055647;
+359 886 333 570

sofia.agency@balkantourist.bgОписание

Еуфория Клуб Хотел и Спа се намира на 1.350 м. надморска височина в Боровец, Широка Поляна - един от най-старите зимни курорти в България, и е само на 70 км от София. Построен в живописна местност, Еуфория Клуб Хотел и Спа „се гуши" в гора от иглолистни дървета, като предлага така желаното уединение и усамотение на фона на живописните планини и пистите на зимния курорт. С нужното уважение към прелестната природа, разтилаща се около туристическия комплекс, Еуфория Клуб Хотел и Спа съчетава алпийската с традиционната българска архитектура и сам по себе си представлява забележителен планински кът, където можете да отпочинете сред природата, да се отдадете на зимни спортове и екскурзионни разходки в района.

Комплексът разполага с 110 луксозни стаи, апартаменти и вили, които гарантират за идеалната атмосфера за почивка. В Еуфория Клуб Хотел и Спа можете да избирате измежду комфортни студиа, апартаменти с една или две спални, както и луксозни вили на две нива, всички със захласваща гледка към планината и пистите на курорта Боровец. Всички помещения са снабдени с високоестетични и качествени мебели, както и с всички необходими съвременни екстри (локално отопление, сателитна телевизия, Интернет, кухня, мини-бар, обслужване по стаите, отделни стаи за съхранение на ски-екипировка и др.).

Спа центъра на хотела, предлага джакузи, сауна, масаж, вътрешен горещ басейн, и превръща вашата мечта за пълно спокойствие и отдих в реалност.

 

Свържете се с нас, за да получите оферта и да проверите специалните ни предложения: sofia.agency@balkantourist.bg