България > Копривщица

Хаджи Иванчовата къща

d8729ebb.jpg hadjiivan4ovatakashta3.jpg 4132823_acc9.jpg hadjiivan4ovatakashta5.jpg 0338394_services4.jpg hadjiivan4ovatakashta2.jpg hadjiivan4ovatakashta7.jpg hadjiivan4ovatakashta8.jpg hotels_64_1937105038.jpg hotels_64_1803874200.jpg hadjiivan4ovatakashta11.jpg hadjiivan4ovatakashta9.jpg picture.jpg hotels_64_620309478.jpg

Резервация

Задай въпрос

Оферти


Резервации по телефона:

Офис София
+359 2 8055647;
+359 886 333 570

sofia.agency@balkantourist.bgОписание

Хотел Хаджи Иванчова къща - гр.Копривщица се намира в непосредствена близост до центъра на  гр. Копривщица на ул. Дончо Ватах Войвода N 37, на 100м. от пл. "20-ти април". Предлага 26 легла, разположени в 11 стаи, всяка от които е запазила автентичния възрождански стил. Всички помещения са със собствен санитарен възел, мини бар и кабелна телевизия.

Етаж 1-ви

Стая № 1 - Спалня с възможност за допълнително легло. Запазени са вградените дървени долапи. Разполага със собствен санитарен възел. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия.

Стая № 2 - Спалня със запазено декоративно огнище, което допринася за допълнителния уют на стаята. Разполага със собствен санитарен възел и вана. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия.

Стая № 3 - Спалня. Кокетна и уютна, стаята  е  в запазен типичен автентичен Възрожденски стил (малки прозорци). Намира се на първия етаж на къщата. Стаята е със собствен санитарен възел. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия.

Стая № 4 - Стаята е в приятен лилав цвят с дискретни златни орнаменти. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята е със собствен санитарен възел

 

Етаж 2-ри: 

Стая № 5 - Стаята е изключително просторна и светла, с уникален изрисуван таван, запазен от построяването на къщата и реставриран през 1978 г. Стаята разполага със собствен санитарен възел. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята разполага с възможност за допълнително легло.

Стая № 6 - Запазеното декоративно огнище допринася за допълнителния уют на стаята. Разполага с две легла и възможност за допълнително легло. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята е със собствен санитарен възел.

Стая № 7 -  Стаята е в приятен син цвят типичен за къщите през възраждането. Наивистичните рисунки по стените са направени от самоук местен художник през 1978 г. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята е със собствен санитарен възел.

Стая № 8 - Стаята е бяла и светла с елегантни сини орнаменти, нарисувани по стените и придаващи уют. Запазен е автентичния дърворезбован таван. Разполага с две отделни легла. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята е със собствен санитарен възел.

Стаи  № 9  и  № 10 и се намират в пристроена малка къщичка в двора. На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаите са със собствен санитарен възел.

Стая № 11 се намира  в самостоятелна малка къщичка в двора на ''Хаджи Иванчова къща'' и е със  запазен  автентичен Възрожденски стил. Разполага с две легла и възможност за допълнително легло.  На разположение на гостите са мини бар и кабелна телевизия. Стаята е със собствен санитарен възел.

На разположение на гостите на къщата са също така и: 

  • Битова механа - 20-25 човека. Механата работи по предварителна заявка и предлага печене на агне, прасенца, и др.
  • Салон
  • Паркинг за 4 коли в двора на къщата
  • Градина
  • Предверие
  • Планински велосипеди
  • Барбекю
  • Wi-Fi-безплатен безжичен Интернет

 

Свържете се с нас, за да получите оферта и да проверите специалните ни предложения: sofia.agency@balkantourist.bg