Гърция - Паралия Катерини

katerini2.jpg paralia-katerini-grecia.jpg paralia-katerini-1.jpg

Резервация

Задай въпрос


Резервации по телефона:

Офис София
+359 2 8055647;
+359 886 333 570

sofia.agency@balkantourist.bgХотели / Oферти

              

Пътуванията стартират от дата 12.06.2010 / събота - събота / до дата 04.09.2010 - последен курс. Тръгване в 6:00 часа от храм паметник„Александър Невски". Местата в автобуса се определят по реда  на записване на туристите. Номер на автобуса се съобщава в петък.
Всички курсове ще се извършват с голям автобус, ще има представител на фирмата, който ще настанява и прибира туристите. Ще бъде предоставен гръцки телефон на водача. Обратното връщане става в определен и предварително обявен в автобуса час, освен ако автобусът не закъснее значително поради причини
, независещи от фирмата организатор. Дори и при пристигане на автобуса по-рано- този час се спазва и туристите изчакват.

Вечерите на хотелите, които не предлагат такива, са в таверни в близост до съответния хотел и са по меню, невключващо напитки!

Във  всички от хотелите, се предлагат гарантирани стаи с анулационен период  10 дни преди отпътуване. След това се дължи пълната сума на резервацията!!!

При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Телефон за връзка. Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт / или може и с лични карти, ако имат такива / и ако пътуват с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие.  За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. .

Отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.

Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.

За туристите, желаещи да пътуват със собствен транспорт от сумата  се приспадат 35 евро.

При поскъпване на горивото, си запазваме правото за актуализация цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени!

Оферти

Име/Дестинация Категория Цена
Scandinavia
Гърция,Паралия Катерини
звезди
 
Korali
Гърция,Олимпийска ривиера
звезди
 
Villa Europe
Гърция,Паралия Катерини
звезди
 
Venus
Гърция,Паралия Катерини
звезди
 
Regina Mare 3*
Гърция,Олимпийска ривиера
звезди
 
Parthenon
Гърция,Паралия Катерини
звезди
 
Pantheon
Гърция,Паралия Катерини
звезди
 
Orfeas Blue Resort
Гърция,Паралия Катерини
звезди
 
Mediterranean Village 5*
Гърция,Олимпийска ривиера
звезди