ВЕЛИКДЕНСКИ КРУИЗ ЧЕТИРИ ГРЪЦКИ ОСТРОВА И КУШАДАСЪ на база All Inclusive с транспорт от София и Пловдив

Продължителност: 5 дни / 3 нощи

Вид транспорт: Автобус Автобус

Код на програма: E-118

Маршрут: Круиз с организиран транспорт от Пловдив и София, All inclusive

Дати на отпътуване: 16.04.2020

Цена от: 713.88 лв.Дата Цена Запитване
16.04.2020 от 936.84 лв. запитване
Програма
ВЕЛИКДЕНСКИ КРУИЗ „ЧЕТИРИ ГРЪЦКИ ОСТРОВА И КУШАДАСЪ „ на база All Inclusive
Пловдив - София - Дупница - Благоевград - Сандански - Петрич - Кулата - Атина
Круиз с организиран транспорт в двете посоки от Пловдив и София
Предлагаме ви на промоционална цена, познатите вече на много наши клиенти Celestyal Cruises (ex. Louis Cruises) и техният четиридневен маршрут "Егейски легенди" с осигурен транспорт.

Дати: 06.04.2018 ( това е датата на отплаване ) тръгването от България е съответно 05.04.2018 – нощен преход  Атина. По желание на клиента можем да предложим и други дати на провеждане.
Име на Кораб Celestyal Majesty
Пристанище на отплаване – Пиреа ( Атина)

Програма на пътуването :
Първи ден – тръгване от Пловдив 19 : 00 часа Дом на Културата, 21 : 00 часа София Стадион Васил Левски посока Гърция – Атина – Пристанището Пиреа.
Втори ден – Качването на кораба започва от 08 : 00 часа.  Преминаване по процедура – качване на кораба ( багаж, чекиране, настаняване ).  Корабът отплава. Круиз  по гръцките острови с Celestyal Majesty.
 
Програма на Куиза
3 Дневно Преживяване  “ Емблематично Егейско Море „ – Четири Гръцки Острова и Кушадасъ
База на изхранване All Inclusive с нелимитирана консумация на местни и определени вносни алкохолни и безалкохолни напитки.
 
Ден Порт Пристига Заминава
Петък Атина –  Гърция - 11:30
Петък  Миконос, Гърция 18:00 23:00
събота Кушадасъ, Ефес, Турция
Или о-в Самос
07.30
05:00
13:00
15:30
събота  Патмос, Гърция 17:45 -------
неделя Патмос ----- 02:00
неделя  Санторини, Гърция 10:00 21:30
понеделник Атина – Гърция 07.00 -
 
 Пети Ден ( Понеделник 09.04.2018 ) – Слизане от кораба, по желание и срещу допълнително заплащане Панорамна обиколка на столицата Атина с местен лицензиран екскурзовод - Арката на Адриан - триумфална aрка, построена през 131 г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан; Храмът на Зевс, който с размерите си е превъзхождал Партенона на Акропола; старият Олимпийски стадион, изграден през 1895 г. на същото място, където се е намирал античният стадион от 4 век пр. Хр. и е използван за първите съвременни Олимпийски игри; Парламентът - някогашният дворец на първия гръцки крал Ото; площад “Синтагма”. Разглеждане на Акропола. Свободно време в Атина с възможност за посещение на новия Музей на Акропола, събрал всички артефакти, открити на хълма и около него от бронзовата епоха до римския и византийския период; Националния археологически музей, разполагащ с една от най- богатите колекции от произведения на древните изкуства, Византийския музей, който представя богата колекция от византийско изкуство и архитектура или музея “Бенаки” - частен музей с прекрасна колекция, представяща хилядолетната гръцка история (продължителност около 4 часа). Свободно време. Отпътуване за България около 14 часа.
 
Цена на човек настанен в двойна каюта дата Цена
Каюта IF двойна вътрешна standard 365 евро
Каюта XBO  двойна външна standart 385 евро
Каюта XF  двойна външна standart 435 евро

Дете от 3 месеца до 2 години заплаща само пристанищни такси плюс транспорт 180 евро.
Дете от 2 до 11.99 години настанено с двама пълноплащащи възрастни заплаща 299 евро.
 
За туристи, които желаят да се възползват от офертата със собствен транспорт, от пакетната цена се приспада 70 евро или 138 лева на човек.

Предимства на пакета: 
* Организиран Транспорт от Пловдив и София
* Представител на фирмата, който ще ви съдейства през цялото време на пътуването
* База на изхранване All Inclusive с включени местни и вносни напитки.
* Пристанищни такси, безплатна екскурзия до Ефес, ползване на басейн и фитнес, анимация и вечерна шоу програма на борда на кораба.
 
Други
Информация за кораба :
Celestyal Majesty  - Celestyal Majesty е последният и един от най-големите кораби, присъединили се към флотилията на Celestyal Cruises. Очароваща със своята свободна, сърдечна и весела атмосфера, Majesty ще ви накара да се отпуснете и ще ви зареди с позитивна енергия, разкривайки магнетични дестинации. Корабът ще направи първото си плаване през март 2018 година.
Celestyal Majesty разполага с 732 каюти за настаняване. Изборът от каюти на борда на кораба включва стандартните вътрешни, външни каюти с прозорец и апартаменти с балкон. Вътрешните и външни каюти са общо 704 на брой и са разположени между втора и шеста палуба, апартаментите се помещават на шеста и седма палуба и предоставят на пасажерите повече удобства и екстри.
Всичките 732 пътнически каюти са оборудвани с баня с душ, климатик с индивидуално регилеране на температурата, телефон с възможност за директно избиране, радио, телевизор и сейф. Общият капацитет за превоз на пътници на Celestyal Majesty е 1800 пътника.
 
Друга полезна информация :
При закъснение, компанията разглежда пасажерите като "no show".
Обичайно чекирането за качване на борда започва 3 часа преди часа на отплаване за круизите с продължителност над 7 дни, и 2 часа преди отплаване за круизите с продължителност 3-4 дни.
На бюро Регистрация се преминава през check-in за проверка на билет и документи. Пасажерите попълват няколко бланки и формуляри с персонална информация, необходима за безпрепятственото преминаване на паспортните формалности в различните пристанища от маршрута.
С оглед улесняване на процедурите по качване/слизане в отделните пристанища от маршрута, екипажът може да задържи международните паспорти на пътниците на рецепция за периода на цялото пътуване. В замяна на паспортите пасажерите получават квитанция, срещу която взимат паспортите си в края на круиза.
След проверката за всеки пасажер изважда бордна карта, която служи както за идентификационна карта при качване и слизане от кораба, така и за разплащателно средство на борда. За тази цел на всеки пасажер се открива бордна сметка, в която се натрупват сумите за разходите, направени на борда на кораба по време на цялото пътуване.
За някои дати на отплаване маршрутът се изпълнява от корабите CALYPSO и LOUIS CRISTAL . Круизната компания може да промени кораба по свое усмотрение, по всяко време преди началото на круиза.
Начин на плащане
Депозит в размер на 30% в брой или по банков път по сметка на фирмата, сумате е платима в евро или в лев по курс 1.96.
Пълно плащане 45 дни преди датата на заминаване
МИНИМАЛЕН  БРОЙ  ТУРИСТИ: 25 човека
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ  ПРИ НЕДОСТИГ  НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:

7  дни преди датата  на отпътуване.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден документ за самоличност – задграничен паспорт. За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни  детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Депозит
  30%  от пакетната цена и  доплащане 45 дни преди датата  на  отпътуване.
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, със  ЗК „Групама Застраховане“  ЕАД гр. София  бул. „ Цариградско Шосе“  No 47Аблок V, ет. 3 с номер 7500170000324, от 11.05.2017 до 10.05.2018г.
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.
Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна!
ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът е в качеството си на Агент на Круизната Компания и не носи никаква отговорност за евентуално неспазване или промяна на маршрута, поради форсмажорни обстоятелства – лоши метеорологични условия, природни бедствия и др, както и при евентуална промяна на пристанището на отплаване или смяна на кораба поради технически причини.  При евентуални увеличения на пристанищни такси, гориво и други, те ще бъдат добавени към пакетната цена, независимо кога е правена резервацията.

 
Пакетната цена включва :
 • Настаняване в избрания вид каюта
 • База на изхранване на кораба  All Inclusive с нелимитирана консумация на местни и определени вносни алкохолни и безалкохолни напитки – Узо, Мастика, Гръцки Коктеили, вносни – Campari, Sandesman, Pastis, Amaretto Disaronno, Kahlua, Cointreau, Baileys, whiskey, bourbon ( Johnnie Walker, Jameson, Cutty Sark, Jim Beam и др ) джин, ром, водка, текила и различни класически коктейла, бира, вино на чаша , шампанско на чаша.
 • Екскурзия до Ефес – Турция ( организирана от корабната компания ) или панорамна обиколка на остров Самос. Забележка: туристите трябва предварително да заявят къде желаят да слезнат - Кушадасъ или Самос.
 • Шатъл бус от пристанището при слизане на Миконос
 • Медицинска застраховка Асистънс с покритие 2000 евро за лица до 65 години на застрахователна компания Дженерали Застраховане АД
 • Транспорт с лицензиран автобус от София, Дупница, Благоевград  до кораба и обратно
 • Представител на туроператора през цялото време на вашето пътуване
 • Такса обслужване на борда на кораба – 6 евро на човек на ден за възрастен и 3 евро на ден за дете от 2 до 11.99 години - включена в цената
Пакетната цена на включва :
 • Допълнителни екскурзии при слизане от кораба ( организирани от корабната компания или от туроператора) – заявяват се по желание и се доплащат допълнително
 • Доплащане за тръгване от Пловдив 20 лева на човек - при минимум 15 туриста
 • Панорамна обиколка на Атина с местен лицензиран екскурзовод на български  ( след слизането от кораба в Понеделник ) - 25 евро на човек, цената включва транспорт и екскурзоводска беседа, цената не включва входна такса за Акропола
 • Лични разходи
 • Допълнителни услуги на кораба – Спа процедури, хазарт и други
 • Застраховка за лица над 65 години – 10 лева на човек
 • Доплащане за единично настаняване 120 евро 

Полезно Инфо Пулия 2020 h.Argonauti Sea Life 4*

07 Ноември 2019 г.

Най-луксозното ни предложение с яхтено пристанище. Красиво разположен сред уникална градина от цветя и дървета, хотелът предлага на своите гости в...

Париж - един безкраен празник

09 Октомври 2019 г.

ПАРИЖ – ЕДИН „БЕЗКРАЕН ПРАЗНИК“! Посещението на Париж е истинско пиршество за сетивата и емоциите, така както е въздействал и ...

Абонамент за бюлетин