Полезно Инфо Пулия 2020 h.Argonauti Sea Life 4*

07 Ноември 2019 г.
Най-луксозното ни предложение с яхтено пристанище.
Красиво разположен сред уникална градина от цветя и дървета, хотелът предлага на своите гости възможност за спокойна почивка и приятна разходка. За тази почивка се грижи любезен и мил персонал, на рецепцията на хотела служителите говорят освен италиански и английски език. Ресторантът е разположен край големия басейн и предлага  разноообразие от вкусни ястия, типични за региона. Тук туриистите могат да опитат местната паста - орекиете с различини сосове, предястия от морски дарове, риба и 2 пъти седмично пица, приготвена на място от майстори-пицари. Различни видове сезонни плодове и сладкиши допълват удоволствието от вкусната вечеря. Лоби-барът предлага разнообразие от безалкохолни напитки, алкохолни коктейли, кафе, капучино, чай и т.н.
За доброто настроение на възрастни и деца се грижи екип от млади и забавни аниматори. Вечер се организират забавления за всяка възраст – около големия  басейна музиката е подходяща за по-възрастна публика, около втория басейн  има програма  за децата и по-младите хора.
Хотелският комплекс разполага с яхтено пристанище, а около него са разположение пицария, кафене и магазини /включително супермаркет, предлагащ и типични за региона продукти/. Вечер там е много приятно и гостите могат след вечеря да хапнат сладолед в кокосов орех или да изпият типичен италиански коктейл на фона на лека музика и светлините от фонтаните пред яхтите.
Плажът на хотела е много лесно достъпен – за 5 минути шатъл отвежда гостите на комплекса до него. А хората, които предпочитат сутрешна разходка сред гора от пинии, могат да достигнат до него за около 15 минути.
Плажът с фин пясък  и кристално чистото море са любимо място на всички туристи.
Гостите могат да обядват в бара на плажа, предлагащ салати, сандвичи, напитки и сладолед. Анимацията на плажа е подходяща за всички – като започнем от сутрешната водна аеробика и завършим с различни игри с награди за малки и големи.
Стаите или по-точно апартаментите, в които са настанени туристите са разположени в дву и три-етажни сгради, пръснати сред цветната градина. Помещенията са широки и комфортни, обзавени според стандартите за 4* италиански морски хотел. Стаите разполагат с климатик, сешоар, хладилник и т.н. Почистват се ежедневно, спалното бельо се сменя веднъж седмично.
 
Надявам се, че написаното по-горе ще помогне на клиентите ви, да изберат  хотел Argonauti са така желаната почивка на море. А когато тя е комбинирана с екскурзии на нови и интересни места се превръща в истинско лятно удоволствие. 
Всички новини

Полезно Инфо Пулия 2020 h.Argonauti Sea Life 4*

07 Ноември 2019 г.

Най-луксозното ни предложение с яхтено пристанище. Красиво разположен сред уникална градина от цветя и дървета, хотелът предлага на своите гости в...

Париж - един безкраен празник

09 Октомври 2019 г.

ПАРИЖ – ЕДИН „БЕЗКРАЕН ПРАЗНИК“! Посещението на Париж е истинско пиршество за сетивата и емоциите, така както е въздействал и ...

Абонамент за бюлетин